NORBokmål NORNynorsk ENGEnglish

Rangøy Rorbu


er et lite feriested på kysten av Nordmøre, med 30 senger fordelt på 8 enheter fra 10 - 100 kvm.
Vi ligger utenfor Atlanterhavsveien på vestsida av Averøya, tett ved de mer kjente "Håholmen Havstuer". Rangøya er ei lita øy på ca 200 x 600 meter som tidligere har vært et vanlig lite fiskevær med småbruk.

Fisket gikk ut som hovednæring og vi var nødt til å finne noe å bruke dette idylliske stedet til. Resultatet er et feriested med fiske og sjø som hovedattraksjon. Vi ligger rett opp mot nordre enden av Hustadvika og har en svært variert og flott kystnatur, usjenert og fredelig.

Det er en glede for oss som vertskap å ønske gjester fra inn- og utland velkommen til noen rolige dager eller uker på Rangøya. Enten en er ute etter et sted å overnatte på vei nord- eller sørover langs kysten, eller en leter etter et rolig sted å tilbringe en uke eller måned, er Rangøy Rorbu noe å vurdere. Vi tar imot alle som kommer, så langt kapasiteten holder, men i høysesongen (fellesferien) lønner det seg i høyeste grad å reservere, om en vil sikre seg overnattingsplass.

Stedet ligger på Averøya, om lag 5 kilometer å kjøre fra Atlanterhavsveien. Det er skiltet fra Rv 64, om lag 1 km i retning Kristiansund fra Kårvåg sentrum.

Velkommen til Rangøy Rorbu!


[ stedet | hyttene ]

Copyright © Rangøy Rorbu 2002. Stoffet på disse sidene tilhører Rangøy Rorbu. All informasjon kan benyttes fritt, men vi ber om å bli informert om det er ønske om å utnytte dette kommersielt eller i trykte publikasjoner. Ved spørsmål, benytt kontakt-skjemaet eller kontakt oss på inge@rangoy-rorbu.com.